Mystajm

Idag har jag fått myst och han älskade mig på en gång. Vi kommer ha det roligt tillsammans!! <3


Fullbokad torsdag!

Torsdag i morgon och jag är ledig innan inventering på fredag, afterwork och öppningshelg! Mun brorsa ringde tidigare idag och oliver ville tydligen träffa sin faster så i morgon ska det hinnas med att köpa en present och även träffa underverket medans massa mer ska hinnas med! Håkan slängde ur sig kommentaren idag "jag tror han är den sötaste jag sett" och jag vräker ur mig "såklart han är ju din" han kommer vara sånn bra pappa! Längtar att få träffa lilla oliver!

Vaknade till denna bild i morse..


Lillördag..

Har jobbat 11-19 idag och var bara hem och vända och ner på stan för att träffa min gamla barndomskompis Minna.. Som vi pratade om vad vi gör nu, minnen och massa annat! Mycket trevlig kväll men efter två glas vin var vi nöjda och cyklade hem tillsammans till salabacke!

Bilden för länge sen..


Faster!

Inatt kom han, 15 dagar över tiden och igångsättning så kom en nästan 4 kg bebis till världen. Har blivit faster för 3 gången och min brors första barn! Välkommen oliver och stort grattis till Håkan och marina!

Längtar till att få hålla honom! <3


Söndag

Har haft en underbar helg med fest, förfest, efterfest, galenheter, shopping, gröna Lund och massa skratt!


I väntans tider...

Om jag får säga det själv så är jag världens bästa faster åt min två smågrabbar som jag älskar mest!! <3 men nu går vi i väntans tider och väntar på den tredje pojken, fast min andra brorsa som ska få sin första. Men grabben har nog bestämt sig för att stanna i magen för han vill inte komma ut, för en vecka sen va den tänkt han skulle säga hej till världen så kollar telefonen så fort jag kan och hoppas på att det är igång men inte än.. Men jag tror på tisdag, då den lilla ska komma. HOPPAS HOPPAS HOPPAS, faster vill se dig och lika så dina föräldrar!

En av mina två gobitar! <3

XOXO //mia


söndagskväll

Jobb helgen är över och det är två veckor till nästa gång, känns långt till dess men jag vet hur fort det kommer gå.. Haft en bra dag på jobbet med lite värk överallt men det har gått fort och rullat på. Men nu äntligen är jag hemma i soffa, har fyran på och kollar lite smått på filmen.

Hade dock en helvetes natt då jag hostade till klockan tre och spydde tre gånger, har hostat i två månader nu men i morgon blir det ett samtal till läkare, kan inte ha det så här längre. Någon infektion måste det va i kroppen? Men är äntligen ledig i morgon men en fullspäckad dag med städning, tvättning, möte på jobbet och sen tänkte jag ta mig till mina föräldrar, va ju så länge sen jag var där. <3

XOXO // mia

Bild från sena timmar i fredags.


I love my life!

Lördagsnatt och jag sitter hemma i min ensamhet i min alldeles för fina lägenhet som jag älskar! Just nu är den dock inte i det finast skicket, då det har varit förfester här senaste två kvällarna. Nybäddad säng har jag iallafall som jag ska krypa ner i om ett tag!

Jag har jobbhelg i helgen och därför är jag som inte alla andra ute ikväll, som mina helger ofast består av, utgångar. Bli berusad, umgås med mina kompisar och släppa loss i uppsalas uteliv som inte är något stort att hurra över! Men jag älskar det ändå, dom kvällarna när man träffar på människor som man både vill och inte vill träffa och då man bara släpper loss och dagen efter har minnesluckor.

Gårkvällen va en sånn där bra kväll, min fina vän Tanya och jag hängde först här hemma hos mig och drack drinkar och lyssnade på hög musik innan vi cyklade ner mot BJ, det var där det hände och skedde, vi släppte loss våra kroppar och njöt av varje minut. Träffade på många fina vänner och drack lite mer innan vi cyklade hem några timmar senare. Våra cykelfärder hem, våra underbara kvällar tillsammans, JAG ÄLSKAR DET!!!

Men efter för några timmars sömn inatt vaknade jag titt som tätt och klockan tolv skulle jag stämpla in på jobbet, har klarat det förut och klarade det idag men ojj som jag längtade hem till min soffa och min sex and the city box hela dagen!

Så nu hoppas jag alla där ute festar åt mig med och har så jävla kul, för en tre dagars när jag jobbar orkar inte min kropp.

XOXO // mia



Redo att visa mig!

Vill börja blogga igen efter åtta månader, vill uttrycka mig och vill visa vem jag är! Visa min sida av mig och inte den sidan folk tror dom vet om mig. Rykten är rykten och sanning är sanning. Så välkomna här är jag! :)




RSS 2.0