Världens bästa födelsedagspresent!

Igår kväll fick jag ett sms som löd "har en överraskning till dig ikväll" tänkte väl att det var ännu en gin sång han sjungit in och vill skicka till mig eller något?!

Senare så frågade jag vad det var för något?! Spänd och nervös samtidigt som jag smörjde in ansiktet. "På fredag 16.45 landar jag på Arlanda och åker hem sent på måndagen" VAAA??? Vad ska du göra där tänkte jag men sen släppte jag ut men fin julfest då?! "Fick som svar att jag är viktigare än julfesten och han vill hellre va hos mig och fira min födelsedag hela helgen..har jag hittat den bästa eller den bättre ön bästa?!

Jag är världens lyckligaste för världens finaste kille kommer och är med mig hela nästa helg, jag som trodde jag skulle få vänta i tre veckor!

Han och min vän Anna hade planerat att han bara skulle komma in på festen men han kunde inte hålla sig längre men det är minst lika bra överraskning för det! Världen bästa M! <3

Så fredag är det födelsedagsfest, och på måndagen fyller jag år och får vakna upp med min fina! Kan jag säga annat än att jag är lycklig?! :)


Nyårsplaner

Börjar planera för nyår, vad ska man ha på sig? Vilka skor? Håret? Ja allt.. Ska iallafall ner till Helsingborg och fira med min nya kärlek, pussa han på tolvslaget och fira med hans vänner och familj som jag även då kommer få träffa för första gången, spännande men som jag längtar! Allt kommer bli så bra och ganska skönt att få åka iväg och slippa tänka på vilka man ska fira med här hemma för alla brukar ju vilja åka på olika saker. Ångest för man inte är med någon som man vill ska vara där osv. Men självklart skulle jag vilja fira med alla mina närmaste vänner, en stor fet fest med alla sina älskade! Men vem vill inte få bli pussad av den man är kär i klockan tolv?! Så så får det bli!


Sjukligt kär!

Har legat sjuk hemma igår och idag och kommer bli även i morgon! Hostat så jag spytt men nu ikväll fick jag hostmedicin som dämpar hostan och vidgar mina luftrör eftersom jag har haft så svårt att andats!

Ikväll när jag kom hem hade jag fått Blombud och choklad från världens finaste M. <3 jag blev frisk för några sekunder med största leendet på läpparna!

Kan verka konstigt attan har fått så mycket känslor fast vi knappt setts men som vi har pratat i telefonen i flera flera veckor, flera timmar varje dag, sent in på nätterna och om vi inte pratar i telefonen så smsas det! Han har fått mig att falla pladask och jag är galet kär! Fattar inte vad som händer inom kropp och hur glad han gör mig! Men jag är värd detta, jag är värd honom som jag ser vara den finaste killen jag kan få! Vi kommer få det så bra tillsammans och jag är så säker på detta, vi är säkra på detta!! Två ensamma själar har hittat varandra! <3


sjukling

Gick och blev sjuk under natten typ, vaknade med rinnande ögon, hosta from hell, snor som sprutar och feber plus lite halsont.. så dag blir det att ligga hemma i sängen och kurera sig med allt som kan göra en frisk.

Har iallafall fått pratat men min favorit kille nu på morgonen som gjort att jag blivit lite gladare, jag ser hopp och inte bara snorpapper och ipren framför mig..


RSS 2.0