Funderingarna..

Skönt att en jobbhelg är över och kommande helg är ledig. Men hur många gossip girl kan man ta sig igenom på sin jobbhelg? varför vaknar man tdigt idag när man väl är ledig? Hur beter man sig mot en kille som är kär i en och jag inte är i honom? Jag har en Chuck i mitt liv! Hjälper kaffe för att bli pigg? Min telefon har chrashat ännu mer? om 11 dagar kommer Iphone5 och jag har en bokad redan. Hur ensam kan man vara en helg? Men det är underbart! När ska jag träffa honom? Hur bra pappa har man inte när hämtar min bil på jobbet och åker och servar den medans jag jobbar. Har jag varit bra på jobbet i helgen? så fucking jävla bra jag har varit! Har ideer i huvudet men när ska jag ta tag i dom? Hur tjejig kan en lägenhet bli? Om en kille hör av sig mitt i nätterna och han vill att jag ska komma för han vill ha fyllesex, varför ska jag då komma, borde det inte va han som ska komma hit? Hur ska man hinna med att träffa alla sina kompisar? och är det bara jag som ska höra av mig alltid?
 
Ja lite av dagen och helgens funderingar
 
Idag är jag iallafall ledig och är tröttare än någonsin och vad ska man göra då om inte åka till leoslekland med två av mina favoritkillar! :) Kaffe!!!!!
 

Söndag

Söndag på min stängningshelg betyder att för mig är det fredag! Jag äääälskar det!!

En lugn skön helg har det varit för mig, inte en droppe i kroppen och jag har snart sett klart min gossip girl box! I love it! <3


Dagens funderingar

Hur bra kan man bemöta en kund? Hur glad blir man inte inombords när man hjälper en kund som verkligen behöver hjälpen! Känner mig ensam i själen när jag ser folk som är ensamma. Hur stökig lägenhet kan man ha? Hur bra är Zlatan på fotboll, hur bra är Sverige på fotboll! Paniken man får när kanal5 inte funkar strax före sitt favoritprogram? Sex and the city är värt att va vaken till för att se fast man sett avsnitten flera gånger? Hur kul är nätdejtning egentligen? Är det värt att åka till Stockholm klockan nio på kvällen för att träffa en kompis? Nej eftersom jag stannade hemma! När kommer iPhone 5 ? Behöver en ny telefon! Klarar man sig på frukost och en korv en hel dag? Känslan att vara ledig i morgon är underbar. Ska man gå på bio i morgon?

Nej dags att sova kanske?

Men tillslut vad gör man med en stor basketboll?


Måndag

Kroppen är inte som den borde idag, elva timmars sömn, gränsen till feber och tjock i halsen! Men jobbet kallar!


Slitentjej.com

En helg i fullfart.. Fredagen bestog av förfest hos mig med Anna och Natali innan vi tog oss ner till Bj och dans hela natten. Natlie hade av Klacken så hon blev inte så lång varig men Anna och jag dansade på ända fram till tre och som vi gjorde det och hur kul hade vi inte, kan varit den roligaste kvällen på riktigt länge. Vi hittade på skåningar som vi hängde med och hamnade på Max med fyllemat innan vi satte oss på gågatan och kollade på folk. Delade en taxi och kom tillslut hem vid fyra halv fem tiden. Som det ska vara eller? Vaknade tidigt av att anna ringde och tvingade upp mig. Helt slut men några timmar senare fick jag duscha och landa i min säng igen och tre timmars sömn innan det var påt igen!
 
Cyklade ner till Emelie där det dracks öl och Vin och trevligt sällskap. Sen vandra vi fem ner till Pub19 där lyssnade på musik och drack ännu mer öl. Min älskade vän jonas tjatade mig till Saluhallen så fick bli en sväng dit också och kramas och umgås med fina människor! Träffade på emelie efteråt och tog med mig cykeln hem innan jag somnade gott. Ännu en underbar kväll!
 
Klockan halv nio i morse ringde klockan och loppis väntade för mamma och mig, fick lite sålt och liksaså mamma. Skjutsade ut roger till sunnersta innan jag åkte hem till mamma och pappa, däckade i soffan i två timmar innan jag fick middag i magen och en matlåda med mig hem. Världens bästa föräldrar! <3
 
Nu ligger jag deckad i soffan hemma. Men vad jag älskar mitt liv men fan va sliten jag blir av att vara ledig, nästa gång jag är ledig ska jag bara vara utan utgångar och alkohol!
 
 

Torsdag.

Torsdag idag och andra dagen jag stänger butiken, det enda bra är sovmorgon. Fast det har inte blivit riktigt någon sovmorgon utan jag har vaknat vid halv åtta, satt på TVn och sen legat och dragit mig och somnat några korta stunder.. Men jag älskar att ligga där med massa kuddar och mina två stora duntäcken och aldrig velat kliva upp..

I morgon är det iallafall fredag och jag har sen en ledig helg se framemot, troligtvis blir det Grönan igen på lördag och sen umgås med mina fina kompisar. Lite vin kan jag lova att det också blir sen på söndag väntas loppis med mamma. Hon ska sälja det mesta men jag har även lite skit som jag kommer sälja för en liten peng.. Tycker det är så mysigt att stå på loppis och sen även gå och se om man kan göra några fynd :)

Nu kallar jobbet..


Ledig Tisdag

Ingen förstår hur mycket jag har sett framemot att vara ledig idag. helgen har varít på påfestrande och tröttsam. I fredags klev jag upp fem sen har klockan stått på sex lördag, söndag och måndag! Och i fredags var det afterwork efter jobbet och jag skulle hem senast tolv.. Bullshit trodde jag på det själv eller? halv tre ramlande jag in genom dörren och efter tre timmars sömn blev det nio timmars jobb! men har även hunnit med att träffa familjen och speciellt oliver tre gånger i helgen så känner vi varandra på riktigt!
 
Idag blir det en storrensning av garderoben och sen träffa min fina vän Linnea en stund. Tänkte hinna med att göra lite matlådor också. Livet är bra roligt nu..
 
XOXO /mia

RSS 2.0