Torsdag

Denna vecka har vi setts det minsta möjliga, i måndags slutade jag sju, i tisdags var jag ledig och M kom hem halv tio och vi gick och la oss nästa på en gång, igår kom vi båda hem tio och gick och la oss en timme senare, i kväll kommer M sova när jag kommer hem men sån tur att vi nu har hela helgen lediga tillsammans. :)

Jobbar 9-12 i morgon innan jag åker och packa får jag väl göra innan jobbet i morgon...

Hoppas på vår och varmt i Helsingborg!


Onsdag

Tog mig ut igår och sprang sen var jag däckad tre timmar i soffan och i dag är träningsvärken ett faktum.

Lagade mat och handlade innan jag åkte till Anna och umgicks några timmar innan jag hämtade upp M vid tåget.

Min lediga dag och nu väntas två stängningsdagar innan det blir tre dagar i helsingborg.


KÖP, KÖP, KÖP!!!

Säljer ett par av mina Hunter stövlar.


Senaste

1. Anna och jag fick en kryssning av brudarna i present och den 4 maj drar vi en 24 timmars 2. 5 månaders sen vi sågs och fick kramas för första gången 3. En liten blick på nya byxorna jag fick igår, bästa M! 4/5. M tog en bild och la upp på min instagram här om dagen men han glömde att ta bort dom mindre fina bilderna så jag passa på att lägga upp en av dom med. 6. Riktigt regnväder i lördags 7. Fredags egobild 8. Bakade kärleksmums i torsdags 9. Bjöd hem Anna på brunch en dag förra helgen. 10. Ett glas rosé hos Anna 11. Vin på Annas balkong en ledig lördag 12. En torsdagspresent från M, en bikini som jag velat ha.


Tisdag

Idag är jag ledig och det enda jag har planerat är en löprunda och laga mat till ikväll. Vill bara ta det lugnt en ledig dag.

På fredag åker vi ner till Helsingborg och hänger där hela helgen och tar igen tid som Marcus behöver.

Tog även i tag det jag skulle igår och fick ett överraskande trevligt samtal igår kväll. Nästa onsdag ska jag även träffa min mäklare. Ja det är på riktigt, Vi ska flytta till Stockholm. Det minsta jag kan göra för M, han har flyttat 60 mil till mig då kan jag flytta 7 mil för honom.

För övrigt så har jag den bästa pojkvännen jag kunde fått, igår när jag kom hem hade jag fått ett paket, nya byxor och en ny top.


5 månader

För 5 månader sen var dagen då vi möttes för första gången, bara 1 månad med samtal hade fört oss samman. 


Det vi inte visste då var att vi nu 5 månader senare skulle vara sambos och att vi byggt upp något som vi inte trodde fanns. Allt har gått väldigt fort men som jag älskar dig skulle jag aldrig kunna älska någon annan.

Det känns som det var igår vi sågs första gången men ändå som det var en evighet sen. Jag har älskat varje sekund!


Framtiden

Mycket som snurrar i huvudet och har en klump i magen. Har lite ångest för att det börjar närma sig att jag måste ta tag i allt. Jag vill, vill inget hellre men den där känslan när man måste ta tag i saker är jobbig. Men jag ska, jag vill och vi ska skapa det tillsammans. Du & jag.

Allt kommer kännas lite bättre när jag väl har börjat och jag börjar idag, IDAG är början.


10 April

I morgon är det torsdag och jag är ledig, har dock en hel del att göra. Men ska bli underbart och ska försöka ta tag i att ut och springa. Innan jag springer med M måste jag springa själv en gång och kolla hur långt jag klarar.

Annars så idag har vi klarat en månad tillsammans som sambos. Inga bråk, ingen har sovit på soffan och allt har flutit på som de ska.

Dags att ta tag i dagen.


Onsdag

Fick en grym migränattack igår, såg allt suddigt och sen kom värken. En snäll kollega stannade kvar så fick jag åka hem. Och hemma va det redan mörkt, M skulle upp fyra och ville sova tidigt så jag hoppade också i säng på en gång. Så nu 11 timmar senare är migränen nästan borta, ser normalt och lite huvudvärk kvar men sålänge jag kan se normalt står jag ut. Så idag blir det jobb 11-19.


Senaste

1. Jag och M va ute och övningskörde på en grusplan, övade start och stopp 2. Vårt påskägg här hemma, som jag önskade glad påsk med. 3. Sanna ord 4. Sabina fixade ett M till mig så nu står dom fint hemma 5. Våfflor på våffeldagen, kom hem och M stog och gjorde våfflor tio på kvällen 6. Nedräkning till händelserika dagar i sommar 7. En tavla hemma hos oss 8. Solning på annas balkong för 2 veckor sen 9. Frukost hos anna efter att vi skjutsat M till sthlm tidigt på morgonen 10. Nytt armband 11. Kunde äntligen avslöja och börja räkna ner till Summerburst, Ms present från mig. 12. Min fina fyllde år!


RSS 2.0