Jag bestämde mig

Var inte på mitt bästa humör idag men så kom det en säljare in som hade sånt leende och jag sa till honom "synd att man inte är lika glad som dig varje dag" fick svaret "det är bara att bestämma sig" så jag bestämde mig att vara glad idag, glad mot kunderna och mot dom jag ville skulle få glädje.

Så fast omständighetens har jag varit glad och dagen har blivit bra och sämre blir det ju inte för att Marcus kommer i morgon och vi ses i två hela jäkla veckor, kan inte fatta det?? Det har gått 16 dagar sen vi sågs sist, det längsta vi varit i från varandra och tycker vi har klarat det bra ändå. För vi är starkare än någonsin!


För mig är du kärlek.

Städar, rensar, gör plats dag idag. lägenheten ser nu ut som jag vänt upp och ner på den. kläder överallt. Men jag måste, jag måste rensa bort och fixa plats för snart är vi två, två som ska dela på samma utrymme som jag har gjort i ett år.
 
Snart flyttar han in hos mig, världens bästa pojkvän, för jag har verkligen hittat den bästa, absoluta bästa för mig iallafall. Hans kollega hade sagt här om dagen att man träffar bara en i livet som det känns så bra där med, som man klickar med, och turen har vi haft att vi har träffat varandra. Och lika tur har alla andra som gjort samma sak.
 
Senaste tiden har jag dock inte varit den roligaste flickvännen men det är den tiden på året då jag är nere, trött och vill bara ha vår. och distansförhållande med telefonsamtal kanske inte är det roligaste då, låter bara trött och grinig. så förlåt, jag ska skärpa mig! men snart blir allt mycket lättare, snart får vi vara tillsammans i två veckor och efter det är det inte många veckor kvar tills vi alltid kommer få vara med varandra.
 
Men ingen är gladare än mig för att jag har honom, han har gjort mig lycklig, sådär lycklig som jag aldrig trodde jag kunde vara. Han tar hand om mig som om jag vore det värdefullaste som fanns och han gör det där lilla extra. Han gör ALLt som han ska göra plus lite till! Han är magisk, han är perfekt och han är min! <3
 
Att han den dagen blev medlem på den där sidan, att han såg mig och att han la till mig som vän och att han sen lät mig få lära känna honom, resten är en historia, en riktigt kärleks historia som aldrig har ett slut <3
 

Jan. 29, 2013

Klockan är snart 20.00 och jag sitter hemma i soffan och har en ledig dag framför mig, jag njuter fullt ut och det närmar sig även fredag. Fredag och sen slipper jag vara ensam i två veckor, får somna med honom i 12 nätter, han som betyder mest.


29 januari

Tisdagsmorgon, jag ligger kvar i sängen, har lite tid på mig att få ligga kvar, sömn är något jag behöver nu för att min kropp ska funka.
Just nu rullar bara dagarna På som dom ska fast med tråkigt väder, jobb och inte alls så mycket fritid som man vill ha? Har mina två jobbiga jobbveckor som gör att man inte hinner, hinner med det som man borde.

I morgon är jag ledig men hur mycket blir jag ledig då? Har en lägenhet full med kläder, måste rensa och städa.

Längtar tills Marcus flyttar upp av många olika anledningar, mest av allt för jag alltid kommer ha han nära, slippa ringas varje kväll utan kan få krypa ner bredvid honom och få en riktig godnatt puss. Inget i vårat förhållande kommer heller inte behöva vara tidspressat längre för vi kommer leva vårt liv, vi kommer bli två i hushållet och vi kommer hjälpas åt, allt kommer bli bra, det vet vi båda två och vi kommer leva lyckliga i resten av våra liv.

LYCKLIG


Göra om

Vill Göra om hemma, göra det mer stilrent och städat. Får väl passa på nu när jag blir sambo och vi måste fixa om lite göra detta till vårat hem. Han ska få känna sig hemma som att det är lika mycket hans hem som mitt hem. Jag älskar att vi ska bo tillsammans, att vi ska somna varje kväll tillsammans.

Vi båda går i framtidens tankar när vi flyttar till Stockholm, när vi har vår lägenhet tillsammans med högt i tak, kakelugn och gärna en Walk in closet. Drömma kan man.

Det var meningen att jag skulle städa och börja rensa idag, men har legat i sängen och bakis. Mitt hem ser just nu ut som en soptipp med kläder överallt, måste gå upp nu och börja!


6 dagar

Blev inte nedräkning till noll, Marcus bokade biljetter till fredag så han är här först 6 dagar och sen en dag utan varandra innan vi ses igen i en vecka! I love My man.


14 dagar

Sist jag skrev var det 17 dagar kvar, nu är redan bara 14 dagar kvar. Längtar..


23 dagar

För att göra våra 23 dagar ifrån varandra lättare så har vi varsin nerräkningskalender, vi kryssar varje dag tillsammans i telefonen. Nu är det bara 17 dagar kvar... Vi har även en dagens bild som vi skickar till varandra, töntiga?? NEJ, bara jätte kära!   

 

 

 

 

 


22 Januari

Mer än att Marcus varit här har jag hunnit med bio med Anna och såg mammas pojkar, kan vara den sämsta film jag någonsin sett på riktigt länge iallafall. Jobbat som tusen, umgåts med vänner hela helgen. Hatar distansförhållandet men på ett sett så hinner man ändå med att umgås med sina vänner ordentligt då när man väl är ensam och för att dagarna ska gå snabbare så måste man även roa sig dagarna i ända. På söndag väntar även en hel dag i stockholm och friends arena med Emelie, Ombudsgalan för svenska spel väntar så det blir en dag med konferens, intresanta samtal och sen helkväll med middag och prisutdelning. Blir nog hur bra som helst :)
 

6 dagar i mitt liv.

Sen den 10 januari som jag skrev ordentligt sist har jag ju hunnit med lite saker.
 
Marcus kom hit och va här i 6 dagar, älskar när vi får vara med varandra så länge, slippa stressa igenom dagarna för att hinna med det vi ska. Den här gången hann vi med fredagsmys första kvällen med vin och varandras sällskap, som första kvällen vi alltid ses så ängnar vi tiden bara till varandra för att ta igen det vi missat och pussas konstant. Lördagen blev det en runda på stan och sen tre rätters middag hos Håkan och Marina och första mötet mellan dom. Väldigt trevligt och mycket diskussioner men tror dom båda blev godkända hos varandra.
 
Såklart mina föräldrar ville att vi skulle hinna hälsa på dom också så söndagen blev det fika i storvreta och sen hem och gjorde middag till oss, vi är ett sånt bra team hemma, jag fixar oftast maten och marcus fixar till och tänder ljus och får det så romantiskt. Han tänker på allt! Tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba på måndagen.
Marcus kom och hälsade på tills jag slutade och sen blev det tacos kväll med sabina och putte, idrottsgalan och massa prat. en dubbeldejt helt enkelt. :) Och stackars Marcus fick roa sig själv hela tisdagen då jag jobbade 12-21.15 och magklumpen började smyga sig på eftersom onsdagen skulle bli den dagen vi skulle lämna varandra igen.
 
Men tisdagenkvällen njöt vi först tillsammans, fick middag serverad när jag kom hem och sen blev det en mysig promenad i snöovädret och köpa lite godis, älskar att han vill göra allt med mig, han som tjatar ut mig på promenad fast det är snöoväder ute. Vi kom hem iallafall med lite godis och satte på Bonds skyfall. Men ögonen höll på falla ihop så vi hoppade i säng och satte på sista halven på onsdag morgon istället, innan vi åt vår sista frukost tillsammans för den gången och tog oss ner på stan, Marcus hade varit nere på tisdagen och lagt undan kläder så jag blev smakråd och en jacka och halsduk fick åka ner i resväskan på hemvägen. Klumopen i magen blev bara större och större och det blev dags att åka till arlanda och säga det jobbiga "vi ses snart igen" , hatar att veta att det dröjer veckor innan vi får pussas igen och hatar att vända honom ryggen och gå därifrån och hatar att komma hem till en tom lägenhet. Hatar att vara utan honom, varje sekund utan honom är som en evighet.
 
Men snart är det slut på att säga "vi ses snart igen", att inte få pussas på flera veckor, att komma hem till en tom lägenhet och aldrig mer behöva vända honom ryggen och heller aldrig mer gråta på arlanda, för snart är han hos mig föralltid, snart gör jag plats för honom hemma hos mig och han är välkommen hem till mig, till oss för mitt hem ska bli vårt. Snart får vi sova tillsammans varje natt. Men innan det ska jag ner till Helsingborg en vecka och njuta och fira alla hjärtans dag med min kärlek. Han har redan planerat kvällen, han är perfekt min kärlek. Den 8:nde februari klockan 21.00 får vi ses igen.
 

22 Januari

Det blir inte mycket skrivet här inte, kanske mest för att jag inte har allt för många läsare och vem vill läsa om mitt liv? nej jag skriver väl mest för att skriva av mig när jag väl gör det. Sen att min pojkvän vill läsa vad jag skriver om. Känns som det har varit fullt upp på sistonde och att jag varit så trött senaste två veckorna. Idag har jag iallafall haft en ledig dag, har varit hos mina föräldrar och tvättat, mamma var ledig och pappa är sjukskriven så fick umgås med dom också, en liten promenad i det fina men kalla vintervädret blev det iallafall.
 
Hämtade upp emelie och anna när dom slutade jobbet och åkte till Mio, vi fick presentkort från mio från jobbet för ett tag sen så ville se vad jag kunde hitta, blev en metallkorg som mina halsukar får ligga i, lite ordning och reda helt enkelt. Sen blev det en färd hem till anna där vi bjöds på middag och trevligt sällskap. Nu ligger jag i soffan, har städat undan tvätten och bäddat nytt i sängen. Snart blir det nog telefonen någon timme innan sovdags.
 
Började även rena datorn i dag på massa skit, bilder, filmer och andra gamla saker. Man hittade en del gamla bilder, här en gammal bild från 2009.
 
 
 

20 januari

Ni kan ju förstå hur min dag varit?! Helt bak och fram.


10 Januari

Mackan i munnen en torsdags morgon, fick lite sovmorgon, fruktansvärt skönt :)
Igår fick jag umgås med Linnea massa timmar, äntligen. Fast vi inte ses så ofta är allt som vanligt när vi ses, och vi uppdaterar varandra så bra med sms, blogg och instagram. Ja det är så livet funkar nu. Vi köpte iallafall med oss godsaker hem och mös ner oss i deras gigantiska soffa med middag, choklad och dip! Underbara du! <3

Som så många andra gånger nu förtiden med folk jag inte träffar så ofta får man ju prata om min kärlek, jag älskar det, varenda ord och munnen kan nog bara babbla på ibland. Men är man lycklig och är man kär blir det så i början.

I morgon 20.30 får vi iallafall pussas och kramas igen, jag och min kärlek. Och snart är vi där vi vill vara, dit vi drömt om, att vi är hos varandra varje kväll och varje morgon. Ingen är lyckligare än mig.


2013

2013 ska bli ett bra år och ska försöka göra livet bra, lätt och tänka framtid.

Jag ska spara pengar och inte slösa på onödiga saker och bara köpa det jag behöver.

Slutat röka men det har jag redan fixat och bara dör blir det mellan 1000-1500 kr i månaden.

Hålla i min vikt och inte luras in i sambo/pojkväns kilona.

Ta hand om dom vännerna jag känner är mina riktiga vänner och inte slösa tid på dom andra.


7 Januari

Har hunnit jobba fyra dagar sen min ledighet, idag är jag ledig men har fullt upp på schemat. Min lägenheter ser ut som när jag flyttade in, kläder överallt. Resväskan har inte hunnits packa upp än.

Ska även ner på stan och förbi IKEA senare. Sen ikväll får jag se om jag följer med Anna till en annan jobbarkompis.

Hatar att vara hemma, hatar att bo ensam. Vill vara med honom hela tiden och vill bo med honom, planerna för oss blir bara starkare och mer verkliga då vi pratar om det jämt. Innan 2013 är slut kommer jag vara sambos igen, denna gången på riktigt tillsammans med honom jag ska leva med och dela allt med. För det här är på riktigt, som en sann dröm.


Kärlek

Jag vill inte åka hem, vill vara med dig Föralltid, aldrig mer säga hejdå och aldrig mer inte veta när vi ses nästa gång. Vill alltid gå med dig vid min sida.

Men jag älskar dig som jag aldrig älskar någon annan, du har visat mig kärlek, riktig kärlek och hos dig är jag prinsessan och du är min prins. Förevigt kommer det vara du och jag, vi mot världen. Inget kommer någonsin ändra på vår kärlek till varandra. Detta är riktig kärlek älskling, Vår kärlek!


RSS 2.0