16 dagar

Bara 16 dagar kvar men längtar inte ett skit just nu, vill njuta klart av minsemester nu först. Idag har vi spenderat pengar på Ullared och nu ikväll njutit av en vacker solnedgång, varandras kärlek och en god glass.

Jag älskar detta, stanna tiden och låt mig njuta Föralltid!


Semester

Haft semester i fyra dagar har massa dagar kvar, vi njuter nere i Helsingborg, vår framtida stad när vi köper hus!

Hitills har vi festat, solat, badat i havet, kollat på stan och bara njutit. Vi har lite planer under dessa veckor på fredag blir det Liseberg, någon dag Köpenhamn och någon dag Ullared. Sen blir det sol och bad alla dagar det erbjuds och idag är inte en sån dag så idag blir det shopping, måste shoppa lite saker som behövs under semestern!

Dags att väcka karln!


Tisdag 9 Juli

Känns som jag inte hinner med, upp tidigt och sova tidigt.. När vi har flyttat kommer det bli bättre. Just nu ligger jag i sängen, ska upp snart och hämta Marcus som inte mådde så bra, vi har även lillbengtsson på besök en vecka. På torsdag kommer även resten av familjen Bengtsson. Idag är jag ledig och strålande sol så idag blir det solning. Måste få upp den bruna färgen igen.

Har även hunnit sälja min fina lilla etta, och lyckades med något som jag trodde va omöjligt, en grym vinst! :)) den 16 augusti flyttar vi, vår sista helg på semestern sen blir vi stockholmsbor! Ska bli riktigt underbart!


RSS 2.0