Onsdag

Det börjar närma sig, jag har sagt upp mig och börjar på en annan butik. Den 13/6 gör jag min sista dag och 17/6 är min första dag!

Jag kommer börja på Häggvik och det är mest för att i höst kommer vi flytta till stockholm och då blev det nytt jobb redan nu. Samma tjänst fast lite bättre.. ;)

Får även 6 dagar semester snart också, blir ner till helsingborg och ska njuta.

Dags att göra tvättstugan på min lediga dag :)


Michael kors

Har blivit med en Michael kors väska, jag blir totalt bortskämd av min sambo. Från dag ett har jag fått fina saker och blommor och han fixar hemmet, han är bra underbar och inte pga av sakerna utan för han är han.

Ingen kunde blivit gladare än mig när jag kom hem och hade fått väskan i halvårspresent. Älskar vårt liv


Han <3

Han är den bästa, varje sekund lever han för mig och jag för honom. Vi skrattar tillsammans som jag aldrig gjort med någon annan. Och vad du gör för mig skulle aldrig någon annan göra. Du gör mina dagar till dom vackraste.

Oavsett om jag har min fulaste dag är jag vacker i dina ögon. Tack för att du tagit mitt hjärta och gjort det till ditt, du är det bästa jag har!
Vårt liv tillsammans har bara börjat och vi har den finaste framtiden framför oss. Jag älskar dig!


Senaste.

 

Bilderna hamnade helt tokigt...

1. Frukost denna morgon på balkongen 2. Tvtjänst ringde och jag va ärlig som jag alltid är 3. Marcus solade lite hör om dagen när vi båda va hemma sjuka. 4. Våra converse 5. Marcus gjorde egna köttbullar, fantastiskt goda! 6. Havsutsikten från vårat fönster på kryssningen 7. Bilder från kryssningen (bästa presenten ever) 8. En bra bild som sammanfattade kvällen. 9. Bjöd mina brudar på champagne brunch innan bi åkte 10. Fina cola flaskor 11. Fina vita rosor stod på bordet en dag när jag kom hem. 12. En glad tjej på sista april 13. Den fina värdskapet på sista april 14. Låg efter med drickan och fick multitaska 15. Vi som hade jobbat på sista april och kom efter. 16. M och jag bjöd sabina på frukost 17. Invigde mina nya skor eftersom det blivit vår 18. Min mästerkock alla dagar i veckan 19. Anna köpte ny cykel och va lika stolt som ett barn. 20. Champagne som firade vårt fantastiska lånelöfte 21. Fina Helsingborg 22. Promenad och våffelstund i vårvädret i Helsingborg, VI


Länge sen..

Länge sen det skrevs, vet inte varför? Inte haft energi, inspiration och haft mycket att göra. Senaste dagarna har jag legat sjuk också, efter en galet rolig kryssning blev jag deckad med halsont och förkylning. Idag är jag ledig men blir ändå en lugn dag då jag fortfarande är förkyld.

Men det börjar hända en del saker i mitt liv, fix för försäljning av min lägenhet är startad och i augusti kommer den läggas ut. Vi har fått ett lånelöfte och har börjat kolla mer på lägenheter, vasastan eller östermalm är det som lockar och vi vet vad vi vill ha, en dag kommer vi få vår fina lägenhet! Längtan är enorm.

Fast man är sjuk kan man få positiva samtal, i love it, i love my life, i love .

Startade denna morgon på bästa sätt på balkongen.


RSS 2.0