Senaste dagarna

1. Saknar mitt hjärta och påmindes av vår kärlek och av honom. 2. Åkte och myste med mina grabbar idag. 3. Min shopping igår. 4. Mitt glada jag igår när det var varmt, sol och vår i luften och att vi hade fått ett glatt besked. 5. Inspiration 6. Ett bra citat 7. Har svårt att bestämma mig om jag ska bli brunett eller vara svarthårig 8. Mitt hjärta och jag har varit VI i 100 dagar. 9. shopping från H&M 10. Vill mer än gärna ha sommar 11. Inspiration till mitt framtida hem. 12. Mitt körkort och jag har hållit ihop i sex år.

Bra dagar helt enkelt och snart slipper jag somna ensam, vakna ensam och ära middag ensam. Snart börjar vårt liv på riktigt.


Maria

Idag har Maria namnsdag och jag har fått många grattis, inte något man brukar få när man har namnsdag men tydligen idag. Kan bero att det finns så många Maria i Sverige idag.

Grattis alla Marior.


Onsdag

Onsdagskväll och äntligen tar jag det lugnt, har hållt i gång hela dagen. Började med lunch på stan med en kompis, sen stan med mamma och sen med dom hem och hämta lite grejer, kom hem vid fem och började städa och laga mat och sen avsluta jag med en dusch och avloppsrensning.

Köpte en jacka på stan och fick även hem mina hunter stövlar idag men med min vanliga otur var dom fläckiga och förstörda så måste skicka tillbaka dom och få ett par nya. Men annars var dom perfekta. Våren och slasken är räddad.

Det va ju helt underbart väder idag också, riktig vårkänsla med 10 plusgrader, skinnjackan och solglasögonen åkte på. Hoppas det är här för att stanna.


27 februari

Ledig onsdag, solen skiner och plusgrader, kan det bli bättre?! :) blir lunch på stan med en gymnasiekompis och sen provande av jackor och letande efter present till min fina pojkvän som snart fyller år.

Igår fick vi beskedet, som kanske inte var lika klart som vi hoppats på men ett bra besked. Jag kommer åka ner till Helsingborg nästa fredag och troligtvis, får jag med mig min man hem och han blir min sambo på riktigt, tar med mig en del saker hem iallafall men vi får exakt datum snart, men senast om 3-4 veckor ska han börja jobba där och därför låter det ganska bra att flytta om elva dagar. Så håll timmarna åt oss.


Tisdag 26 Februari

Tisdagsmorgon och solen lyser in genom persiennerna, underbart, är våren här nu? 


Idag är även dagen då vi får veta, För så är det sagt och annars blir jag skapligt arg. Ikväll när jag går och lägger mig ska jag veta vilket datum jag blir sambo. :) jobbar förövrigt skönpass idag, älskar passet 11-19, dagen går alltid så fort och det finns att göra hela tiden. Hoppas kunderna är glada idag, för jag är glad och det vill jag fortsätta vara.

Igår beställdes ett par hunterstövlar hem, som jag suktat och nu var det 20% rabatt så varför inte slå till?! Kommer nog användas flitigt nu när snön smälter bort.

Älskar även appen nedan, det gör det lite lättare att hålla reda på dagarna men den kanske pinar mer egentligen. Ikväll kan vi iallafall rensa på den. Love it.


Snygg

Sådär störigt snygg och sådär störigt underbar klänning.


Brunett eller svarthårig?

Har även problem om jag ska behålla mitt svarta hår eller om jag ska ljusa upp det och bli brunett?


25 Februari

Måndag morgon, hatar måndagar, fruktansvärt tråkig dag, långt till helgen och jag jobbar till och med i helgen så finns inte mycket att se framemot. Enda bra idag är att solen skiner och man har fått påfyllning på kontot.

Plus att vi måste få ett svar idag och om vi nu får det kommer det planeras ikväll, när, var och hur.

Fått sovmorgon idag iallafall och ligger fortfarande i sängen. Ska snart gå upp och duscha och äta en god frukost :)


24 februari

Det är söndag och det har redan hunnit gått över en vecka utan M och en vecka som sprungit iväg men samtidigt gått långsamt. Vart tar tiden vägen?

Har hunnit jobba, umgåts med Anna, bakat kakor och jobbat mer, haft en sånn vecka då man jobbat sent varje dag och då det blir att man inte hinner så mycket privatliv.

I fredags fixade jag och Anna fredagsmys iallafall men båda somnade i soffan. Och går dagen blev det bilfärd med shopping med Sabina och Anna över hela Uppsala. Innan det blev hårfärgning och sen kakabakning igen, kakorna blev så uppskattade så vi bakade dom igen. :)

På kvällen blev det först middag och sen bio men två fina barndomsvänner. Synd att vi inte hinner ses så ofta.

Och dagen idag bjuds på tvättning hemma hos mamma och pappa. Alltid trevligt att få komma hem dit! :)

Hunnit med shopping i veckan iallafall. 

 


100 dagar

Kan verka töntigt att räkna dagar men sanningen är att vi behöver något som glädjer oss när vi är ifrån varandra, så långt ifrån varandra. Men 100 dagar med dig har varit dom bästa 100 dagarna. Älskar dig igår, idag, i morgon och Föralltid.


Fredag

Äntligen fredag, äntligen ledig helg, först 10 timmars jobb till åtta ikväll sen är jag fri. Önskar bara att mitt hjärta kom till mig. <3


Drömmer mig bort

Drömmer mig bort om mitt framtida hem, om vårt framtida hem.


Sex år


My last week

1.Bakade kakor med Anna igår, smakade exakt som subways egna. :) 2. Egobild från igår 3. Min nya tröja 4.Umgicks med mina fina småpojkar i söndags, familjemiddag hos mor och far 5. Egobild från när jag och Marcus skulle ut och äta på alla hjärtans dag 6. Kärleksbild från alla hjärtans dag 7. Fin solnedgång i Helsingborg 8. Min fina och jag i solnedgången 9. Egobild från måndagen i Helsingborg 10. Vill ha sommar, springa och hoppa i havet 11. Min fina homescreen 12. Mitt liv är att älska dig bild.


Kärlekssång

Igår skickade min fina ett ljudklipp till mig, han hade skrivit en kärlekslåt till mig. Kan man rysa mer i kroppen, fina han, fina ord, fin sång.

Man slutar aldrig överraskas av honom.


Älskade underbara Helsingborg.

Helsingborg har blivit en stad jag älskar, människorna, dialekten, stämningen, naturen, havet men speciellt familjen Bengtsson och min fina pojkvän, jag vet att en dag kommer vi bo där nere, kanske inte Föralltid men några år iallafall.

Jag hade en underbar vecka där nere som jag haft dom andra gångerna också. Marcus familj har tagit emot mig med öppna armar och jag har blivit en liten del i Bengtsson. Jag trivs och jag känner mig hemma där.

Min vecka bestog inte av allt för mycket som jag tänkt att jag skulle göra mest för att Marcus fick byta jobbställe och bättre tider som gjorde att han slutade tre varje dag. Första dagarna slutade han senare och då passade jag på att umgås med familjen när jag mådde bra, hade så ont i magen vissa stunder. Lördagen va det ju även ljusfestival i Helsingborg som vi kollade på och sen blev det middag på Olearys med sju personer i sällskap.

Måndagen blev det hämtande av Marcus och skjutsande av svärfar till flygplatsen och sen fika hos mormor och morfar innan tvmys på kvällen. (Marcus hatade top model för några veckor sen men till och med igår när jag Inte var med honom satte han sig och kollade på det ensam.) undra om det är för tjejernas kroppar? Dags att bli lite fit kanske?

Tisdagen spenderade jag på väla men utan shopping, sen möttes vi upp när M slutade, lite fika och mer tittande innan vi tog en sväng in på city Gross (vilken besvikelse) och sen hem och göra lite middag och vidare till En kompis där det blev mest killhumor.

Marcus var ledig på onsdagen så då va det lunch inplanerat med två vänner så så blev det innan vi var en snabbis på väla även denna dag och sen hann vi med stan en stund också. Kvällen bjöd på tacos och filmmys.

Alla hjärtans dag, gick upp ganska tidigt gör jag skulle fixa lite små presenter till både Marcus och min nya extra familj. Flängande runt (är riktigt stolt att jag lärt mig hitta så bra med bilen i staden)
Hämtade M på jobbet och tog en liten runda i affärerna innan vi åkte hem och min fina pojkvän fick blommor, choklad och snus och massa kärlek. Klockan åtta hade vi bord bokat i stan så vi fixade oss fina innan vi åkte dit och åt gott och drack gott. Min man kan han.
Somnade gott vid tolv för att sen gå upp halv fem, ögonen va tröttare än någonsin men det var dags att lämna staden, familjen och allt därtill som jag börjat älska.

Buss, tåg, buss, flyg och bil blev våra färdmedel tills vi kom till Stockholm, för M tog jag med mig då han skulle på intervju. Och senast på fredag får vi svaret, när, var och hur? Hur länge ska vi vara ifrån varandra? Var ska han jobba och när börjar han?

Resten av dagen spenderades i butiker, resturang och fik, sex timmar höll vi oss sysselsatta innan vi åkte till Bromma flygplats och skulle få lämna varandra efter 14 dagar i varandras närhet. Tårarna forsade och pussarna var överflödiga (får tårar i ögonen när jag tänker på det) och där skildes två älskade själar ifrån varandra, gråtandes gick jag till bilen och innan jag hunnit hem hade jag brutit ihop och gråtit som ett barn minst tio gånger. Jag vill bara få vara med honom. Men snart är vi där tillsammans igen och ska aldrig mer behöva säga hejdå och aldrig mer behöva leva ovetande om när vi ska ses igen.

Nu har fyra dagar gått och man klarar sig men denna gång är mycket jobbigare än alla andra gånger. Men vi klarar allt, vår kärlek är oslagbar.


19 februari

Det är tisdag, jag är ledig och nyss kommit hem från gränby, frukost och en tröja inhandlades. Ska snart ta tag i min resväska som inte är uppackad än.

Sen blir det städning och plockande idag och senare hem till Anna för bästismys, som det var alldeles förlänge sen vi hade.


Saknaden

Som jag saknar dig, mitt hjärta värker, har aldrig saknat dig så mycket som jag, tårarna är nära varje gång jag känner saknaden, vill bara få ha dig hos mig Föralltid. Inatt kommer jag gråta mig till sömns.


Happy valentine's day

All kärlek från mig till alla mina vänner och familj idag och alla andra dagar men extra mycket idag, jag är tacksam för att jag har er alla och vad ni gör för mig. Stora kramar till er alla!

Extra kärlek till alla idag!


I want

Ge mig...


Jag älskar hur vi skrattar tillsammans

Den 17 oktober började allt, en snygg kille (ja det va det enda jag gick på då) la till mig på Facebook (pga att vi båda med med i en dejtingsida) och jag tänkte väl att han måste jag ju börja prata med och det börjades lite smått och vi prata mer och mer och han blev intressantare och intressantare, vi bytte nummer och vi smsade konstant och den 21 oktober, bara fyra dagar efter vi börjat skriva till varandra så ringde han, nervösa jag svarade och jag dog för hans skånska.
Dagarna gick och sen den 21 oktober har vi pratat i telefonen varenda dag (utom när vi setts). Känslorna blev starkare och ingen ville tro att det inte skulle bli OSS.

Den 16 november bokade jag hotell i Malmö och var då första gången vi skulle ses, min kropp har aldrig varit så nervös men äntligen fick vi ses och kramas för första gången. (Vi va livrädda att det inte skulle kännas bra på riktigt, vi var ju förälskade redan innan i varandras röster) Allt klickade som det skulle, om inte bättre och förälskelse gick över till kärlek.

Jag glömmer aldrig vår första kyss som blev så romantiskt, första gången jag såg honom, allt vår första gång glömmer jag aldrig! Allt har/är varit perfekt.

Sen den 16 november skulle jag vilja säga att vi har varit oskiljaktiga men det går inte riktigt när det är 60 mil i mellan oss men våra hjärtan har alltid slagit ikapp, våra känslor har alltid pirrat och vi har alltid överösts med kärlek. Han slutar aldrig imponera på mig, i mina ögon är han perfekt.

Jag trodde jag varit kär på riktigt men jag hade fel, den här kärleken är den största och den föreviga och jag vet att vi kommer klara allt i livet tillsammans och vi kommer älska varandra till dödens skiljer oss åt. Vi är ett par som är ett team, vi hjälps åt, vi stöttar varandra, vi ger, vi tar, vi finns alltid för varandra och vi litar på varandra. Vi kan inte bli bättre än vad vi är, vi är OSS och vi är KÄRLEK.

Som jag sa till honom igår, man kan tro att vi varit tillsammans mycket längre än vi varit som vi är mot varandra men jag älskar att vi inte bara är ett par, vi är även bästa vänner!

Vi har redan hunnit med så mycket tillsammans och speciellt distansförhållandet har gjort oss så starka. Och mer har kvar att vänta oss, snart blir vi sambos i min lilla lägenhet och vi slipper planering för att ses, vi ska somna tillsammans varje natt och vakna till en ny dag varje morgon. Ingen förstår vad vi längtar och ingen förstår hur lyckliga vi är.

Jag älskar dig Marcus!


Inte utan dina andetag.

På fredag får vi nog ett svar, jag hoppas att bilden visar rätt antal dagar, hoppas den visar för många dagar, hoppas vi slipper detta snart för jag klarar mig inte utan honom, hur överlever jag dagarna utan honom? Hur klarar jag att somna och vakna utan honom, jag behöver din luft, din luft för att kunna andas och orka ta varje andetag. Du får mitt hjärta att slå.

Dagarna med dig gör mig hel och dagarna med dig är helt fantastiska.


13 februari

Marcus sover och här ligger jag kvar, får låta han sova ett tag till då han gått upp klockan 5 senaste dagarna så han är nog trött och glad att få sova.

Älskar att äntligen har en ledig dag tillsammans, njuta av varandras närhet. Och göra något roligt. Semestern börjar leda mot sitt slut men än har vi tre dagar kvar. Och snart blir vi sambos. <3


12 februari

Vaknade tio idag men har legat kvar sen dess, ska snart ta mig upp och äta frukost och fixa mig, idag tänkte jag åka till väla, kolla, shoppa?! och hälsa på mannen min och sen ta med honom hem när han slutar.

Kvällens planer är nog bio, M ville gå men fanns inte riktigt någon film som föll mig i smaken. Vi får väl se hur det blir, i morgon är han ledig iallafall och då blir det troligtvis lunch med ens sv hans kompisar som jag inte hunnit träffa än och sen får vi se vad dagen utvisar.

Skönt att inte göra så mycket utan bara ta det lugnt och se vad dagarna blir av. Jag får ju vara i min kärleksfamn och då kan inget annat bli dåligt.


1år

Igår var det ett år sen jag flyttade in, ett år har gått fort men Oj vad jag har hunnit med saker. Älskar min lägenhet


11 februari

Ligger vaken, har gjort det sen M åkte till jobbet, somnat några få stunder bara. Alltså varit vaken sen sex. Men känner mig pigg ändå, tröttheten kommer väl senare.

Idag är det enda jag vet som erbjuds hitills att Marcus pappa och jag ska hämta Marcus från jobbet och sen skjutsar vi svärfar till flygplatsen. Sen får vi se vad planerna blir, ut och gå som vi brukar göra kanske.

Gårdagen va en halvrolig dag med magont från helvetet, somnade en stund innan M kom hem från jobbet och vaknade med tårar i ögonen pga smärtan. Annars va den lugn och skön, promenad med svärmor hem till mormor och morfar för att hämta hunden och sen melodifestivalen i repris innan jag somnade en stund. Och efter middagen blev det en till promenad med M till Ica maxi för köp av lite gott och sen hem för film och mys.

Ska nog försöka få Marcus att åka till Emporia med mig någon dag, ett stort köpcentrum i Malmö.

Nej dags att sova lite till.

Älskar för övrigt min nya homescreen på min telefon.


9 februari

Ligger fortfarande i sängen här i Helsingborg. M är på jobbet så fick vakna upp ensam idag, som jag kommer få göra alla dagar. Men han är duktig, duktig på sitt jobb. Fick en glad nyhet att han kommer jobba på väla nu i veckan istället för Malmö, mindre resväg och mer tid för oss. I love. Och på fredag när jag ska flyga hem får jag sällskap av honom, jobbmöte i Sthlm så jag gör honom sällskap dit innan han åker hem igen samma dag. Men flygrädda jag blir glad av sällskap.

Har legat här och kollat runt och inspireras massa, vill ha så mycket nytt, hem, till garderoben, skohyllan och på armarna. Vill ha allt på samma gång! Ge mig! Mest av allt vill jag ha vår och sommar.

Nu är det nog dags att ta sig upp, duscha och äta frukost. Ikväll väntar det ljusfestival och middag ute med hela familjen Bengtsson och en till familj. Älskar att vara här, bli omhändertagen, bara vara och slippa tänka så mycket och bara njuta av Skåneluften.



En veckas semester

Sitter på Arlanda och väntar, väntar på mitt plan ner till min älskade kärlek där jag ska spendera en veckas semester. Så vad har helsingborg att erbjuda min vecka?


Igår, idag och i morgon, jag älskar dig varje dag. <3

Igår tätt intill varandra, idag 60 mil i från varandra men imorgon är vi tätt intill varandra igen. Tiden med varandra går så fort och tiden ifrån varandra går så sakta.


1 februari

Vad skönt det känns att januari är över och februari nu är här, en kort månad som jag har mycket att se framemot, eller rättare sagt har en veckas semester om en vecka och idag kommer Marcus! Men som vi ska njuta och troligtvis när denna månad är slut bor vi här tillsammans!

Nu är det alltså bara 11 och en halv timme tills vi får ses igen, jag ska bara ta igenom mig ett nästan tio timmars pass sen har jag fina vänner som hämtar honom på Arlanda och när jag slutar finns han utanför, om han nu inte hinner in innan vi stänger, hoppas!

Jag är nykär och då är kärleken allt som existerar!


RSS 2.0