Onsdag

Älskar livet idag, gick upp tidigt har redan tvättat klart, lite som ska torkas bara. Sen blir det en sväng till stan och ut till mamma och pappa. En underbar ledig dag helt enkelt.

Våren är här, det är redan flera plusgrader och jag springer i bara tröja till tvättstugan.


Måndag

Måndagmorgon och jag har haft en underbar helg. Fredag blev det som sagt vin och fotboll. Lördagen blev det tidigt skjutsande till sthlm och sen sen mys och lite shopping med Anna.

Kvällen fick vi besök här hemma, vänner som inte träffat M än. Så det va dags. Bara några kvar som ska bli presenterade.

Gårdagen bjöd på lite kalas här hemma för M av min familj, nästan hela familjen kom. Sen blev det lite häng och gränby för vår del innan kvällen blev tidig, då M började sex idag och jag tolv. Just nu går våra tider om varandra.


Underbart

Våren är nog här.


Lördag

Fredagskvällen spenderades med min bästa vän Anna, middag och vin hos mig och fotboll. Sen när M kom råkar jag vräka ur mig att vi kan skjutsa honom till jobbet nu på morgonen, Anna va på så sagt och gjort sex i morse klev jag upp.

Så denna morgon bjöd på en färd till Sthlm och hem igen, köpte gott bröd och åkte hem till Anna, åt frukost innan nu somnat och hunnit vakna igen. Sen blir det nog lite häng bara innan vi får besök ikväll, fixa mat tills M kommer hem bara.


Torsdag

Nu när man jobbar sent hinner man inte med så mycket mer än jobb på dagarna, speciellt inte när man inte mår bra heller, förkyld och halsont men jag håller ut. Och speciellt inte när jag jobbar sent och M börjar tidigt eftersom han vill sova tidigt så blir det att sova tidigt.

I helgen är jag ledig iallafall och har lite planer inplanerade. Umgås med Anna på lördag, kvällen kommer lite andra vänner hit och sen söndag blir det firande av Marcus av min familj.

Fick se mitt Skattebesked igår och kan inte mer än le lite, en månadslön extra men det ska spenderas på rätt sätt!


Min kära vän

Saknar dig vännen, du är en vän som alltid finns för mig osvsett om vi inte ses så ofta. Du är älskad. <3


20 Mars

Vi fick en bra dag igår tillsammans, försökte göra det så bra som möjligt, jag vet att han helst skulle vilja haft sin familj nära men fick iallafall skypa med dom och dom bjöd på skönsång och åt tårta dom med.

När jag kom hem öppnade han sitt paket och jag hoppas han blev nöjd, tråkigt att ge något som är så långt fram men ändå inte för det är ju något vi vill gå på. Sen åkte vi ner på stan en stund, gick mest bara runt för en promenad innan vi åkte hem och lagade middag och njöt av varandra. Jag åt lite tårta medans M smakade en tugga bara. Och eftersom han började sex i morse gick vi och la oss nio i går så nu har jag sovit tio timmar och är pigg. Börjar klockan tolv idag eller nya tiden är kvart över tolv.

Ha en bra dag!


Summerburst

M fick summerburst biljetter av mig i present, nu kan jag andas ut och inte oroa att avslöja mig längre, försökt prata bort det och sagt att vi ska vänta. Men såklart vi ska dit, ha kul, röja och ha en underbar helg. Vi två och massa av våra vänner, nedräkningen har börjat.


19 Mars

Sitter hemma och äter frukost och dricker kaffe. Det är så tyst hemma, i en vecka nu har han varit hemma när jag varit hemma men nu sitter jag ensam här och det känns som när han är i Helsingborg men vi ska inte skiljas åt nu, vi ska vakna varje morgon tillsammans.

Men det är skönt att han kommer igång nu för jag har haft lite ångest över att jag har jobbat och han har frågat mig varje vad han ska göra, utan svar. Och jag vet att han är lycklig nu när han får vara i staden han älskar, staden där vi snart kommer att bo.

Min dag är nästan ledig, ska in på ett möte mellan14-16 och innan det fixa det sista med Ms present. Sen ikväll blir det middag och mys, vara vi två.

Vi kan ju bara hoppas han blir glad för sin present! Imorse eller i natt när han hade gått upp och duschat smög jag upp och fixade en liten frukost till honom, lite choklad och snus så han överlever dagen också, tror han uppskattade det lite iallafall sådär 04.15 på morgonen.


GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älsklings födelsedag! Hurra hurra hurra!

Ingen har fått mig att le som du, ingen har fått min mage att pirra så som du och ingen har fått mig att älska någon som du har fått mig att älska dig.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN FINASTE!


Han

Han ligger och sover bredvid mig, han ska upp om bara fem timmar och ta sig till Sthlm och sin första arbetsdag på nya jobbet.

Om bara en timme är det hans födelsedag, min vackraste kille blir 22 år. Kan inte förstå att det prickat så rätt, att just jag hitta honom och fick honom, vi passar bra tillsammans och vi är som gjorda för varandra, det var meningen. VI. 

Är verkligen så lycklig att jag har honom, för fyra månader sen trodde jag verkligen inte att han skulle ha flyttat in hos mig och att vi hunnit så långt som vi gjort i vårat förhållande.

Han har varit ledig i en vecka nu och varje dag har han städat, plockat och lagat mat. Han har verkligen gjort det så bra för mig, ska verkligen försöka göra allt så bra som möjligt tillbaka nu. Men tvivlar inte alls på hur bra vi kommer sköta detta, hur vi kommer hjälpas åt och ta hand om varandra. Vi är bäst tillsammans. Vi gör allt vi gör till vårt, hur vi säger saker, och hur vi gör det till varandra. Vi är vi och inga andra är som oss, för vi har skapat Oss. 

I love you M.


Senaste

1. M och jag va ut på promenad igår i tre timmar med lite stopp, underbara väder. 2. Stegräknar tävling på jobbet, har dock inte nollställt den på hela helgen. Efter vår promenad hade jag ökat den med 19000 steg. 3. Vin i fredagskväll som skulle bli myskväll men jag somnade halv tio. 4. Nöjd fredags tjej, de va en bra fredag med ett glatt besked 5. Köpte nya converse i torsdags. 6. I söndags fick jag större tv, Marcus flyttade ju in. 7. Min pappa jobbar på Scania och Marcus bästa kompis Affe är ett fan av Scania så pappa skänkte några kepsar som resulterade i en glad Affe. 8. Fina Helsingborg 9. Sabina som varit sjuk och jag som önskade krya på dig 10. Fick reda på att vi skulle bli sambos och lyckan va total, vår ytterdörr alltså. 11. En text som är så sann 12. Fått två par hunterstövlar i priset av ett och har nu fått reda på att alla stövlar är så vita, så efter att ha köpt en spray så är dom som nya. min jobbarkompis ska köpa det ena paret.


Fredag

Ligger vaken, klockan ska ringa om en halvtimme. Något vi har gjort hela vecka är att gå och lägga oss tidigt, vid tio har det blivit nästan varje kväll och det gör ju att man vaknar pigg och inte sover bort hela dagen, i detta fall Marcus som är ledig. Omgjort schema och dagens pass har då blivit 10-19, skönt att få sluta 19, man hinner mer då än om man slutar 20 inte konstigt, du har en timme mer men den timmen känns som tre typ. Senior helgen väntas den roliga öppningshelgen också.

Gårdagen blev en underbar dag, klarblå himmel och sol, ut i vackra vädret på stan och fixa det som fixas skulle, ett par converse fick följa med hem. Sen mötte vi upp Anna som följde med oss hem, mat och film bjöd kvällen på.

Nu dags för fredag och jobbhelg! Jag är redo!


Helsingborg

Fick en underbar vistelse i Helsingborg i helgen, familjen Bengtsson är verkligen den bästa extra familjen man kunde fått. Känner mig välkommen och hemma där.

Lördagen blev det hem till Ms mormor och morfar för ett hejdå och sen stan, promenad i vårvädret för att leta efter ett fik men vi gav upp och åkte ut till väla. Kvällen bjöds på underbar middag med familjen och Marcus bästa kompis Affe. Sen placera vi oss i soffan framför melodifestivalen och vi alla hejade på lite olika men Marcus och svärmor fick vinst, deras favorit vann.

Blev sen en snabbis hem till en annan kompis och säga hejdå innan bästisarna skulle säga hejdå, tårfyllt och sorgset.

Men det va ingenting mot vad söndagen skulle bjuda på. Packa in oss i bilen innan tårarna och kramarna kom, jobbigt att se och kände lite skuld för att jag tog med honom hem, men det är ju hans egna val.

Men fick en mysig helg i Helsingborg och ser framemot sommaren där nere, det mesta av semestern kommer spenderas där.


Sambolivet

Fjärde dagen som sambo och idag är det min tur att va hemma och han åka iväg, M åkte till Sthlm för att få sitt schema och lite info och jag är kvar hemma och tvättar och rensar, vi måste få lite mer plats så rensa rensa!!

Annars har det flutit på som det ska, vi kompletterar varandra bra med hushållet och jag har fått mat i magen när jag kommit hem sent. Men just nu har M gjort det mesta eftersom jag jobbat. Men nästa vecka börjar det på riktigt.

Men lättnaden att vi inte ska lämna varandra är fruktansvärt skönt, inte behöva känna sig stressad över att ta vara på tiden utan bara njuta av varandra.

Idag ska vi umgås också, lite ärenden står på schemat och vi ska till banken. Underbara lediga torsdag!

Underbara Helsingborg, kommer sakna att inte vara där så ofta.


I'm black

Kommer förbli svarthårig, gjorde ett snabbt försök men insåg att jag trivs för bra i svart för att slita ut håret.


Min vän <3

Hoppas du verkligen mår bättre snart igen och att dom hittar vad det är. Tänker på dig och massa krya på dig kramar!!!!

Jag kanske inte säger det så ofta men du är älskad. 💗


Nu börjar det

Ligger i mitt hjärtas säng, så underbart att vara nära igen och underbart att vi aldrig nu ska vara utan varandra. Efter sex timmar igår kom jag fram, Stockholm i rusningstrafik är inte roligt, en timme tog mig att ta sig igenom sen var det bara att gasa på.

Idag blir det nog en intensiv dag, massa hejdå och ikväll middag och melodifestivalen. Sen i morgon vid lunch åker vi hem igen med alla grejer. Nu ska vi bygga upp vårat hem och våra rutiner. Nu börjar det!


Tre veckor


Sista dagen

Sista dagen att bo ensam, sista natten att sova ensam för resten av livet. Jobbar i morgon till halv fyra sen kör jag 62 mil neråt och spenderar två dagar där innan vi åker upp tillsammans och gör mitt hem till vårt. Som vi längtat!


På riktigt

Nu är det på riktigt, på fredag åker jag ner och på söndag åker VI upp och blir sambos, vi ska aldrig mer skiljas åt på en flygplats och aldrig mer vara ifrån varandra mer än några dagar. Och den 18 mars börjar min fina på sitt nya jobb i Sthlm. Grattis älskling och grattis till oss!

Som vi längtat, väntat och undrat.


LOVE


4 mars

Ganska snart när Marcus flyttat hit och våren är här på riktigt vs snön och isen lämnat marken så ska vi gå en handledarutbildning, vi ska fixa hans körkort, lika bra sålänge vi har en bil och bor kvar i Uppsala.

Marcus har en bra inställning men jag är mer tveksam, tror det kommer bli heta diskussioner. Nej får tro på honom istället, får se det som en bra grej att jag får övningsköra med honom liksom. Kan ju bara bli bra. Eller?


Ge oss vår!


Måndag

Måndag och jag är ledig, idag börjar även vårat nya schema, längre kvällar och tidigare fredagar vid ledig helg. Blir bra!

Vad ska jag hitta på denna lediga måndag? Ska ta rätt lite här hemma och sen ut och leta efter en liten present till lilla oliver som blivit sex månader och som jag ska iväg till i kväll. Sen ska jag hinna förbi pappas jobb också när han slutar för att kolla på bilen.

Dags att gå upp och göra dagen. Ta en kaffe och bli pigg. Sista veckan att bo ensam.


Dagens bild

Om inte jag hade haft ett distansförhållande så hade jag nog inte tagit så mycket egobilder men det blir ju lätt så nu för att visa hur man ser ut och för att göra varandra glada.

Detta blev iallafall dagens bild eller outfit.


3 Mars

Dagen började med att jag insåg vilka konstiga drömmar jag haft, slog ner några killar på jobbet för dom inte ville stänga av musiken och en annan dröm hade jag svart hårmascara i mitt svarta hår. Insåg ganska snabbt att jag hade klätt av mig kläderna också i natt (när jag sover ensam är det då kallt så har linne och mjukisbyxor på mig) dom låg iallafall fint bredvid sängen.

Haft en helg men konstiga och knasiga kunder, hur kan man glömma en barnvagn liksom och en annan kund ville att jag skulle hämta en manlig kollega för han visste mer än mig om batterier, nervärderande? Ja ganska.

Skönt med söndag iallafall och nu är det fem eller fyra dagar kvar utan mitt hjärta, nu går vi in på reservbatterierna och kämpar in idet sista.


Snygg


Lördagskväll

Blev inga helgkänslor i helgen, åkte hem och sitter nu i soffan med chips och cola framför en film på tv. Är trött och har varit väldigt lugnt på jobbet idag så laddar upp för ännu en lugn dag i morgon och sen en ledig dag på måndag. Saknar mitt hjärta så fruktansvärt mycket också, låt det bli fredag!


2 mars

2 mars och igår invigde jag min jacka, hoppas våren är här gör att stanna. Vill inte ha mer snö och kyla.

Idag blir det jobb 12-21.15 sen får vi se vad kvällen har att erbjuda men känner mig så trött i kroppen och vill bara sova, sova och sova men skulle ju va kul att göra någonting och få känna sv lite av Helgen. Ska se vilka alternativ som finns.

Mars är ju den månaden vi har väntat på så länge då vi ska bli sambos. Om vi nu reder ut allt som har med detta att göra.

Apprå på vår, letar som en tok efter dom perfekta ballerina skorna, vart är ni?? Tror Dock jag hittat ett par bra kandidater. Känns dock som jag inte kan köpa på mig hur mycket som helst denna månad eftersom det finns en pojkvän som fyller år också. Blir en funderare på den.

Marsmånad och jag är såååååhäär glad!


Saknad

Fick sådan enorm saknad genom kroppen, saknar honom så jag skulle kunna gråta. Det är jätte jobbigt att vara utan honom. Ingen som varit utan någon man älskar så länge kan förstå hur det känns i kroppen. Idag känner jag mig tom och ensam. Vill bara få vara i din famn älskling.

(Och där kom tårarna)

Det hjälper inte med orden att vi snart får vara med varandra Föralltid, det är nu jag som mest skulle behöva en kram och en puss och få känna hans doft.

Jag saknar dig. <3


Fredag

Fredag morgon och fredag brukar var vår dag. Men nu två veckor har det inte varit Det och det är en hel vecka till nästa fredag för då är det vår fredag.

Idag blir det en fredag kvar hemma i uppsala då det väntas stängningshelg hela Helgen. Blir nog mycket att göra eftersom det varit löning. Men då är det desto roligare att jobba.

Får se vad mer planer det finns gör helgen, umgås lite med Anna kanske? Hörde något om drinkkväll.

Dags att gå upp och kanske inviga stövlar och jacka idag.


Vill ha


RSS 2.0